## Highlights in Nephrology September 26, 2019

## The Venetian Banquet & Hospitality Centre 219 Romina Dr ♦ Concord, Ontario ♦ L4K 4V3

Agenda Item	Schedule	Duration
Breakfast and Registration	8:30 - 9:00	30 minutes
Introduction	9:00 - 9:10	10 minutes
Polycystic Kidney Disease: At Last a Treatment! Dr. Gordon Wong, Nephrologist Trillium Health Partners	9:10 - 9:55	45 minutes
Vascular Access Complications Dr. Sydney Wong, Vascular Surgeon Scarborough Health Network	9:55 - 10:40	45 minutes
Break	10:40 - 11:10	30 minutes
Lupus Nephritis Dr. Anita Dunn, Nephrologist; Henry Chen, Pharmacist Mackenzie Health	11:10 - 12:00	50 minutes
Lunch Break	12:00 - 13:00	60 minutes
<b>Practical Approach to Medical Cannabis - A Nephrology Perspective</b> Dr. V Kishan Mahabir, Nephrologist, Sakura Medical Centre Site Lead Internal Medicine, Etobicoke General Hospital Chief Medical Officer, Sail Cannabis/The Clinic Network	13:00 - 13:45	45 minutes
Patient-Centred Decision Making Sally Abdelsayed, Social Worker; Johanne Denis, Clinical Practice Leader Mackenzie Health	13:45 - 14:10	25 minutes
Break	14:10 - 14:20	10 minutes
Conservative Care Pathway Veronica Javier, Social Worker Scarborough Health Network	14:20 - 14:45	25 minutes
Integration of the Transplant Ambassador into Renal Programs Cindy Cherry, Transplant Ambassador, Trillium Health Partners	14:45 - 15:05	20 minutes
Closing Ceremony	15:05 - 15:15	10 minutes



Trillium

**Health Partners** 

**Better Together**